Picaturi menopauza plant

Picaturi (1) Tablete (2) Substanta activa. COMBINATII (1) Promo. Noutati (2) Starile neplacute induse de menopauza afecteaza femeia in viata de zi cu zi atat fizic, cat si psihic. Pentru a facilita tranzitia dumneavoastra prin aceasta perioada, farmacistii nostri va ofera o gama larga de solutii. 0. Copii intre 3 si 5 ani: cate 5 picaturi de 3 ori pe zi. Copii intre 5 si 14 ani: cate 10 picaturi de 3 ori pe zi. Adulti si tineri peste 14 ani: cate 30 picaturi de 3 ori pe zi. Produsul poate fi administrat ca atare sau diluat in 50 ml de apa sau suc de fructe (un sfert de pahar), cu 30 de minute inaintea mesei%(6). Tratamente naturiste pentru menopauza. Magazinul online de produse naturiste Plantum va propune o gama variata de remedii naturale si suplimente naturiste benefice pentru menopauza. -pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale se fac spalaturi locale cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea a picaturi de tinctura la ml de apa.

Contraindicatii Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele menopauza.bucovinart.ros: 1.

Picaturi menopauza plant

Picaturi menopauza plant
Vaginitele Sunt inflamatii ale mucoasei vaginale produse cel mai adesea de agenti infectiosi, dar si chimici, mecanici sau alergici. Acest Picaturi menopauza plant folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Concentrare 3. Sterilitate 1. Pentru a avea cea mai buna experienta pe site-ul nostru, asigurati-va ca activati Javascript în browser-ul dumneavoastra. Mnopauza aveti o afectiune ginecologica, prezentati-va la medic pentru investigatii! Calivita 2. Cred ca trebuie investigatii suplimentare.

Polygemma 9 – Femei 50 + – PlantExtrakt, 50 ml (Tulburari premenstruale si menopauza) – menopauza.bucovinart.ro

Mlădite de Zmeur, 50 ml, Dacia Plant: Farmacia Tei
Colita 5. Suplimentele nutritive nu actioneaza specific pentru aceasta problema. Herpes 5. Iar pt sot? Am văzut ca în prosprospect scrie de la 4 ani! Antiseptic 4. Plnt 2. Contribuie Picaturi menopauza plant Functionarea normala a sistemului nervos, prin: – reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste, – armonizarea starii psiho-emotionale, – eliminarea tensiunilor psihice care impiedica instalarea somnului, – imbunatatirea calitatii si duratei somnului, – protejarea organismului impotriva stresului, contribuind Picaturi menopauza plant eliminarea disconfortului ce poate aparea Picatiri nivelul aparatului cardiovascular si a tractului gastrointestinal.

Creste efectul serotoninei si al dopaminei prin stimularea receptorilor Descriere Cimcifuga si Trifoiul-rosu sustin confortul fizic si mental in pperioada menopauzei si ajuta la mentinerea unui flux limfatic normal.

De asemenea, Trifoiul-rosu sustine sanatatea Descriere Mastrelle Meno I este un supliment alimentar care calmeaza simptomatologia specifica menopauzei, pe baza de de extracte vegetale Cimicifuga racemosa, Vitex agnus-castus, Rhodiola Descriere Estompeaza fenomenele neplacute ale menopauzei: bufeuri, transpiratii excesive, aparitia tesuturilor adipoase, flasce, lasarea sanilor. Aceste fenomene sunt determinate de Descriere Klimaktoplant H este un medicament homeopat. Se utilizează pentru tulburări care apar în timpul menopauzei, cum sunt bufeuri, transpiraţii, ritm cardiac accelerat palpitaţîi Acasa Vitamine si suplimente Menopauza.
Quick view. In stoc. Adauga in cos. Compara produs. Am inteles. Proprietăți: Este un reglator hormonal de excepție pentru femeile de toate vârstele.

Este un adjuvant excelent în tulburări menstruale, sterilitate, menopauza, chisturi ovariene și în general în tulburările determinate de dezechilibre hormonale cu reflectare la nivelul aparatului genital feminin. Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obținute din țesuturi meristematice muguri, mlădițe, etc. Mugurii și mlădițele plantelor reprezintă țesuturi embrionare vegetale care condensează proprietățile farmacodinamice ale frunzelor și fructelor, având efecte mai ample decât acestea.
Țesuturile meristematice cuprind și celule stem vegetale celule nediferențiate cu capacitate de autoregenerare și diferențiere în celule cu funcții specializate, având rol de regenerare celulară în organismele vii , similare celulelor stem din organismele umane și animale. Hormonii vegetali de creștere din aceste țesuturi, cum sunt auxinele și gibberelinele, stimulează detoxifierea celulară prin eliminarea produșilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de apărare al organismului și a complexelor autoimune care afectează funcția celulară.

Gemoderivatele obținute din mlădițe de zmeur acționează la nivelul: – axei hipofizo-ovariene – aparatului genital feminin ovare și uter , având rol de reglare hormonală. Acțiuni: – reglatoare hormonală feminină; – antispastică uterină; – echilibrează axa hipotalamo-hipofizo-ovariană. Indicații: Se utilizează ca adjuvant în: – hipogonadism la femei; – tulburări menstruale amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree; – mastodinie, mastopatie fibrochistică; – chisturi ovariene; – sterilitate feminină; – iminentă de avort; – frigiditate; – menopauza.
Mod de administrare: Intern Adulți și tineri peste 15 ani: câte 1ml de soluție adăugat la ml de apă sau ceai jumătate de pahar , de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Copii între 7 și 14 ani: câte 0,,6ml de soluție adăugați la ml de apă sau ceai jumătate de pahar , de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, în funcție de vârstă și greutate. Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului. Contraindicații: Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase neurologice, psihiatrice, etc care nu permit consumul de alcool.

Precauții: În sarcină și alăptare se administrează numai cu recomandarea medicului.
Datorită conținutului de alcool, se recomandă prudența la administrarea în: hepatite virale, toxice și metabolice, steatoză hepatică, ciroza hepatică. Prezentare: 50 ml. Am inteles Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici. Mlădite de Zmeur, 50 ml, Dacia Plant. Cod bare:

Cimbrisor tinctura

Tratament pentru Menopauza - menopauza.bucovinart.ro
JavaScript pare a fi dezactivat în browser-ul dumneavoastra. Pentru a avea cea mai buna experienta pe site-ul nostru, asigurati-va ca activati Javascript în browser-ul dumneavoastra. Uz intern: Copii i ntre 3 s menoauza 5 ani: cate Picaturi menopauza plant picaturi de 3 ori pe zi. Copii i ntre 5 s i 14 ani: cate 10 picaturi de 3 ori pe zi. Adul t i Picaturi menopauza plant i tineri peste 14 ani: cate 30 picaturi de 3 ori pe zi. Produsul poate fi administrat ca atare sau diluat in 50 ml de apa sau suc de fructe un sfert de paharcu 30 de minute inaintea mesei. Se recomanda cure de luni cu saptamani pauza. Precautii Utilizarea excesiva a extractului de valeriana poate produce scaderea Picaturi menopauza plant de concentrare si lentoare mentala.

Se administreaza cu prudenta persoanelor cu diabet zaharat.

Mlădite de Zmeur, 50 ml, Dacia Plant

Descriere Femovita forte Zi ajută la ameliorarea bufeurilor, iritabilității, dificultăților de concentrare oboselii. Susține integritatea ţesutului osos şi funcționarea normală Picaturi menopauza plant sistemului Descriere Menține aspectul tânăr al pielii, unghiilor și părului la debutul perioadei de menopauză. Beneficii: – îmbunătățirea stării generale a organismului; – îmbunătățirea somnului; Descriere Luminița-nopții este o sursă de acizi grași nesaturați, lignina, aminoacizi, vitamine B, E, oligoelemente. Contribuie la: – menținerea valorilor normale ale

Faci un comentariu sau dai un răspuns?