Clinica de menopauza bucuresti

S-a lansat prima clinică de menopauză din România. Este de fapt un concept care vine în întâmpinarea tuturor problemelor asociate menopauzei, testat cu succes mai ales în America de Nord, dar și în țările UE. Iar pacientele care se adresează acestei clinici învaţă cum să facă faţă bufeurilor, nervozităţii şi a celorlalte probleme generate de scăderea estrogenului din. Clinica de Menopauză Centrul vine în întâmpinarea dorinței legitime de sănătate a femeii pe toată perioada vieții – de la adolescență până la menopauza. Rezultate Investigații. Identificarea diagnosticului în funcție de particularitățile patologiei fiecărei paciente în parte, ținând cont de starea întregului.

Clinica Traian – Foișorul de Foc. București, str. Traian nr. , et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc) Clinica Pipera – Barbu Văcărescu. București, str. George Constantinescu, nr. , Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu). Clinica obstetrica – ginecologie cu echipamente de ultima generatie Bucuresti Tehnologie medicala de ultima generatie Doctori renumiti specializati in: obstetrica – ginecologie, morfologie fetala, infertilitate si menopauza Vezi toate detaliile pe site!

Clinica de menopauza bucuresti

Clinica de menopauza bucuresti
Cifra actuală este greu de precizat tocmai datorită cauzelor multiple, din ce în ce mai des de natură chirurgicală. Dinîl găsim în propriul cabinet privat în sudul Germaniei, în parteneriat cu Dr. În plus, multe dintre paciente nu știu că stările lor negative depresie, furie, anxietate, pierderea memoriei au legătură cu instalarea menopauzei. Testul Clinica de menopauza bucuresti sarcina – cand sa il bucjresti si cum sa il folosesti corect Bănuiești că ai rămas însărcinată și acest lucru îți creează emoții? Ce mare sărbătoare este astăzi. Articole recomandate. Vom folosi personalizarea nutritiei prin nutrigenomica Clinica de menopauza bucuresti nutrigenetica dieta personalizata in functie de harta geneticareechilibrarea prin metode specifice medicinei ortomoleculare folosind suplimente nutritionale pure si extrase natural, activitate sportiva personalizata pentru un maxim de eficienta si optimizarea naturala a sistemului hormonal.

Prima se aştepta, are bufeuri pe zi şi reuşeşte noaptea să doarmă bine sau să se treazească numai o dată. Conform statisticilor, bucurrsti de femei, 23 vor face Menomin Forte În România de sân. Rezultatele celor doi ani au fost peste așteptările Clinica de menopauza bucuresti manageriale și ale acționarilor de la 13 la de nașteri pe lunăintroducând concepte noi în atitudinea la naștere. Una dintre caracteristicile acestei perioade este o modificare endocrină importantă. De amândoi! În plus, puține paciente sunt diagnosticate, majoritatea nesolicitând ajutor de specialitate. Manuela Russu, Dr.
După 30 de ani de experiență internațională în obstetrică-ginecologie, Dr. Iosif Niculescu lansează prima clinică de menopauză din România, un concept care vine în întâmpinarea tuturor problemelor asociate menopauzei, testat cu succes mai ales în America de Nord, dar și în țările UE. Este prima clinica de intinerire medicala din Romania.

Domeniul Age Management reprezinta o revolutie medicala in intreaga lume, cu efecte atat de spectaculoase printre cei care il aprofundeaza, incat este considerat varful medicinii moderne. In Romania, domeniul intineririi medicale este acum la inceput de drum, iar romanii sunt pe cale sa. 10/23/ · Cum stăm cu menopauza. Conform Eurostat, durata medie de viață a unei femei din Europa este estimată la peste 80 de ani, ceea ce înseamnă că aproximativ 40% din perioada adultă este trăită în menopauză.Dacă în erau în evidență milioane de femei la post-menopauză, se estimează că în vor fi miliarde de femei la post-menopauză, la nivel global. În Europa. Pentru sănătatea ta dentară, specialiștii din clinica stomatologică dr. Leahu îți prezintă sfaturi din cabinete și modalitățile de tratament (implant dentar, aparate dentare, coroane și fațete dentare etc.), pentru ca tu să primești toate informațiile chiar înainte să ajungi la noi.

Prima clinică de menopauză din România – Catchy

Prima clinică de menopauză din România s-a deschis la București – Marea Dragoste
Numele dumneavoastra. Manuela Russu, Clinica de menopauza bucuresti. Omul nu moare din cauza acumularii anilor. Dacă în erau în evidență milioane de femei la post-menopauză, se estimează că în vor fi 1. Pe de altă parte, pacientele care urmează un tratament de substituție sunt ținute sub observație, fac teste de screening mai frecvente și au șanse mult mai mari să depisteze un eventual Menomin Forte În România de sân în stadii incipiente. În Europa, vârsta asociată cu debutul menopauzei este în creștere mediana la 54 de anideși factorii care induc menopauza timpurie sunt, la rândul lor, tot mai frecvenți în viața femeilor — obezitate, fumat, sedentarism. Prima clinică de menopauză din România Catchy 23 October Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Clinica de menopauza bucuresti cu anulDr.

In final, acesti factori Clinica de menopauza bucuresti la aparitia unor fenomene terminale precum infarctul, Menomin Forte În Româniaul, insuficienta cardiaca, hepatica, renala si accidentul vascular cerebral ce pun capat vietii.

Reversul acesteia n-a distrus viața nimănui. Menopauza în sine nu are nevoie nici de tratament dacă, cu înțelepciune și desigur sănătate o acceptăm ca o parte a vieții. Însă atunci când simptome, senzații pe care nu le aveau anterior afectează calitatea vieții sau când la screeningurile anuale apar semne de întrebare, este necesară intervenția specialistului. Nicolae Poiană, membru fondator al Societății Române de Menopauză. O femeie aflată la menopauză poate avea o viaţă sxuală activă. Uscăciunea vaginală care apare la menopauză face dificil actul sexual din cauza durerii. Însă această problemă se poate trata. Medicii vorbesc despre două mari semne care ar trebui să le dea de gândit femeilor cu privire la apariţia premenopauzei. Tulburările de menstruaţie.
De obicei este vorba despre sângerări abundente. Aici trebuie văzut dacă nu există un polip sau fibrom. Pot fi făcute tratamente cu fitoestrogenii pot ajuta până la un anumit moment.

Dar doar sub supraveghere medicală. Medicii spun că aceste substitute sunt de fapt estrogen şi progesteron, hormoni pe care noi îi avem în organism. Însă tratamentul constă în folosirea unora sintetici, iar tot ceea ce este sintetic ne sperie.
Clinica a fost lansatăp de Dr Iosif Niculescu, un medic care are o experienţă internaţională în obstretică şi ginecologie de peste 30 de ani. Problemele fiecărei paciente sunt discutate în cadrul unei echipe mixte care comunică și colaborează, iar ce este mai important, pacienta beneficiază și de servicii de consultanță în ceea ce privește stilul de viață. O femeie al cărei psiholog comunică cu neurologul și cu endocrinologul va beneficia de un tratament mai eficient. Medicina de precizie, personalizată și adaptată permanent la starea fiecărei paciente este abordarea corectă atunci când intervin situații de patologie.
Un program de screening corect și tratamentele moderne, atunci când se impun, cresc calitatea vieții pacientelor și scad incidența unor boli precum osteoporoza sau bolile cardio-vasculare.

Din experiența personală, multe femei sunt speriate de tratamentul de substituție hormonală, însă nu toate pacientele au nevoie de acest gen de tratament. Raportul între riscuri și beneficii se calculează, întotdeauna, într-un mod personalizat. De exemplu, după vârsta de 50 de ani, incidența Menomin Forte În Româniaului de sân este mare. Conform statisticilor, din de femei, 23 vor face Menomin Forte În România de sân. Dacă toate cele de femei ar urma un tratament de substituție hormonală, 27 vor face Menomin Forte În România de sân, adică cu patru cazuri mai mult.
Consumul de alcool ar crește incidența cu 6 cazuri. Supraponderalitatea crește incidența la 25 de cazuri. Pe de altă parte, pacientele care urmează un tratament de substituție sunt ținute sub observație, fac teste de screening mai frecvente și au șanse mult mai mari să depisteze un eventual Menomin Forte În România de sân în stadii incipiente. Iosif Niculescu. În plus, multe dintre paciente nu știu că stările lor negative depresie, furie, anxietate, pierderea memoriei au legătură cu instalarea menopauzei.

Multe paciente înțeleg legătura între unele simptome deranjante bufeuri și menopauză, dar nu știu că există soluții pentru ele.
Și, în consecință, nu raportează doctorului aceste simptome. Dacă în erau în evidență milioane de femei la post-menopauză, se estimează că în vor fi 1. În Europa, vârsta asociată cu debutul menopauzei este în creștere mediana la 54 de ani , deși factorii care induc menopauza timpurie sunt, la rândul lor, tot mai frecvenți în viața femeilor – obezitate, fumat, sedentarism. O categorie specială de paciente sunt cele care au intrat în menopauză precoce, întrucât acestea necesită în mod aproape obligatoriu tratament. Putem vorbi despre menopauză precoce atunci când aceasta se instalează mai devreme de împlinirea vârstei de 40 de ani.
În ultima perioadă, se observă o creștere a incidenței acestui fenomen. Cifra actuală este greu de precizat tocmai datorită cauzelor multiple, din ce în ce mai des de natură chirurgicală. În plus, puține paciente sunt diagnosticate, majoritatea nesolicitând ajutor de specialitate. Clinica de menopauză este parte din MediPlus , o clinică fondată în de Conf.

Nicolae Poiană cu activitate axată exclusiv pe sănătatea femeii. Absolvent al facultății de medicină Carol Davilla, promoția , Dr. Iosif Niculescu obține specialitatea de obstetrică-ginecologie în cadrul Institutului de Ocrotire a Mamei și Copilului Polizu în , după care emigrează în Africa de Sud, unde a practicat în mai multe spitale, printre care și spitalul regional Edendale, din Pietersmarietzburg, Natal.
Aici ajunge până la poziția de șef de departament și pune bazele secției de terapie intensivă obstetricală, de care s-a ocupat personal și care era a doua astfel de unitate din țară. În ultimii trei ani petrecuți în Africa de Sud, Dr. Iosif Niculescu a activat în cadrul unui departament afiliat Facultății de Medicină din Durban, cu o importantă activitate științifică, publicând o serie de articole în reviste de specialitate. Începând cu anul , Dr. Niculescu revine în Europa și practică în clinici și spitale din Germania, atât în sistemul public cât și în cel privat. În perioada ianuarie — decembrie , a fost director al spitalului de obstetrică și ginecologie Regina Maria din București.

Rezultatele celor doi ani au fost peste așteptările echipei manageriale și ale acționarilor de la 13 la de nașteri pe lună , introducând concepte noi în atitudinea la naștere. Din , îl găsim în propriul cabinet privat în sudul Germaniei, în parteneriat cu Dr. Ileana Maria Niculescu soția. Din Dr. MediPlus este o clinică fondată în de Conf. Nicolae Poiană cu activitate axată exclusiv pe sănătatea femeii. A abordat patologia femeii în multiplele ei aspecte obstetrică normală și patologică, ginecologie, oncologie. Este prima clinică ce a introdus histeroscopia în cabinet, printre primele clinici care a achiziționat echipament de sonografie 4D în București și nu în ultimul rând printre primele clinici în București care au încercat sa abordeze integrativ patologia femeii.
Clinica de menopauză este parte din MediPlus. Adresa ta de email nu va fi publicată. Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prima pagină Frumusete si sanatate Prima clinică de menopauză din România s-a deschis la București. Prima clinică de menopauză din România s-a deschis la București de revistatango. Articole similare. Frumusete si sanatate.
Irina Botezatu. Alice Năstase Buciuta. Retete si diete. Healthy You. Naturally Savvy. Handpicked News. Editor’s Picks. The Happiness Project. Dacă în erau în evidență milioane de femei la post-menopauză, se estimează că în vor fi 1. În Europa, vârsta asociată cu debutul menopauzei este în creștere mediana la 54 de ani , deși factorii care induc menopauza timpurie sunt, la rândul lor, tot mai frecvenți în viața femeilor — obezitate, fumat, sedentarism. După 30 de ani de experiență internațională în obstetrică-ginecologie, Dr.
Iosif Niculescu lansează prima clinică de menopauză din România, un concept care vine în întâmpinarea tuturor problemelor asociate menopauzei, testat cu succes mai ales în America de Nord, dar și în țările UE. Felul în care este abordată menopauza în sistemul medical românesc este fragmentat, incomplet și ineficient.

Majoritatea femeilor ajung la doctor în stadii avansate ale unor boli care ar fi putut fi prevenite printr-o abordare holistă și interdisciplinară a menopauzei ca fenomen. Deși menopauza este o condiție fiziologică normală, și nu o boală, în timpul acestei perioade se remarcă o patologie complexă și necesită, pentru corectare, o abordare interdisciplinară. Iată de ce e perfect justificată inițiativa MediPlus de a lansa, împreună cu Societatea Română de Menopauză, o campanie de conștientizare a problemelor asociate menopauzei.
În plus, multe dintre paciente nu știu că stările lor negative depresie, furie, anxietate, pierderea memoriei au legătură cu instalarea menopauzei. Multe paciente înțeleg legătura între unele simptome deranjante bufeuri și menopauză, dar nu știu că există soluții pentru ele. Și, în consecință, nu raportează doctorului aceste simptome.
O categorie specială de paciente sunt cele care au intrat în menopauză precoce, întrucât acestea necesită în mod aproape obligatoriu tratament.

Putem vorbi despre menopauză precoce atunci când aceasta se instalează mai devreme de împlinirea vârstei de 40 de ani. În ultima perioadă, se observă o creștere a incidenței acestui fenomen. Cifra actuală este greu de precizat tocmai datorită cauzelor multiple, din ce în ce mai des de natură chirurgicală. În plus, puține paciente sunt diagnosticate, majoritatea nesolicitând ajutor de specialitate. Citiţi şi Unde se duce cheful ăla după 50 de ani? Menopauza, cu deprivarea hormonală corespunzătoare, este de asemenea implicată în.
Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de morbiditate la femei, la nivel global. Bolile cardio-vasculare apar, în medie, cu ani mai târziu la femei decât la bărbați și sunt asociate cu instalarea menopauzei, în asociere directă cu deprivarea hormonală hormonii sexuali feminini au funcție de protecție cardio-vasculară. Accident vascular cerebral AVC: femeile sunt predispuse la AVC mai târziu în viață decât bărbații, însă au prognoze mai slabe comparativ cu aceștia.

Centrul Donna Medical Center | Clinica Privata Bucuresti


S-a lansat prima clinică de menopauză din România. Este de fapt un concept care vine în întâmpinarea tuturor problemelor asociate menopauzei, Clunica cu succes mai Clinica de menopauza bucuresti în America de Nord, dar și în țările UE. Iar pacientele care se adresează Clinica de menopauza bucuresti clinici învaţă cum să facă faţă bufeurilor, nervozităţii şi a celorlalte probleme generate de scăderea estrogenului din organism. Medicii spun că menopauza nu este o boală ci este un fenomen fiziologic întâlnit la toate femeile Clinjca se caracterizează printr-o deficienţă permanentă şi ireversibilă de hormoni estrogeni. Felul în Clinica de menopauza bucuresti este abordată menopauza în sistemul medical românesc este fragmentat, incomplet și ineficient. Majoritatea femeilor ajung la doctor în stadii avansate ale unor boli care ar fi putut fi prevenite printr-o abordare holistă și interdisciplinară a menopauzei ca fenomen.

Deși menopauza este o condiție fiziologică normală, și nu o boală, în timpul acestei perioade se remarcă o patologie complexă și necesită, pentru corectare, o abordare interdisciplinară. Doctorul Iosif Niculescu spune că fiecare femeie percepe diferit acest fenomen. Fiecare femeie trece diferit prin acest fenomen fiziologic. Sunt femei care au un nivel de estrogen scăzut şi nu simt nimic.

Prima clinică de menopauză din România s-a deschis la București

Donna Medical Center - Clinici medicale private în sectorul 2 din București

După 30 de ani de Clinica de menopauza bucuresti internațională în obstetrică-ginecologie, Dr. Iosif Niculescu lansează prima clinică de menopauză din România, un concept care vine în întâmpinarea tuturor problemelor asociate menopauzei, testat cu succes mai ales jenopauza America de Nord, dar și în țările UE. Felul în care este abordată menopauza în sistemul medical românesc este fragmentat, incomplet și mejopauza. Majoritatea femeilor ajung la doctor în stadii avansate ale unor boli care ar fi putut fi prevenite menopauz abordare holistă și interdisciplinară a menopauzei ca fenomen. Deși menopauza este o condiție fiziologică normală, și nu o boală, în timpul acestei perioade se remarcă o patologie complexă și necesită, pentru corectare, o abordare Clinica de menopauza bucuresti.

Echipa clinicii de menopauză este formată din ginecologi, endocrinologi, neurologi, psihologi, specialiști în medicină internă, specialiști în boli cardio-vasculare, diabetologi, nutriționisti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?