Clinica pentru menopauza

La Clinica Medicum, dispunem de toate specialitățile medicale legate de sfera menopauzei și de investigațiile aferente – imagistică, cardiologie, somnologie, endocrinologie, ginecologie și medicină de familie. Specialiștii noștri sunt pregătiți să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie! Clinica de consiliere la menopauza si andropauza Bucuresti Doctor ginecolog in Bucuresti Medici de top si aparatura de ultima generatie Programeaza-te aici! Programări: +40 +40 PROFIL HORMONI SEXUALI ȘI TIROIDIENI. indicații: Indicații: profilul cuprinde analiza FSH, LH, estradiol, progesteron, testosteron, DHEAS, SHBG, T4 liber, T3 liber, TSH, anticorpi tiroidieni. analize recomandate: Dehidroepiandrosteron-sulfat (DHEA-S) 47 lei. Totusi, in cazul anumitor tipuri de menopauza prematura, este posibil ca prezenta acestor manifestari sa nu fie suficienta pentru diagnosticarea cu certitudine a menopauzei.

In aceste circumstante, specialistul va solicita pacientei sa realizeze o serie de analize de sange care au rolul de a masura valorile anumitor tipuri de hormoni.

Clinica pentru menopauza

Clinica pentru menopauza
Menopauza este o schimbare majoră în viața unei femei, cu un impact psihologic important. Detaliul terifiant descoperit la noile nave militare chineze Echipă de Medici cu Supraspecializare de de Ani. Modificarea aspectului și consistenței țesuturilor din această zonă favorizează apariția infecțiilor urinare, care pot contribui, la rândul lor, Clinica pentru menopauza dezvoltarea incontinenței urinare. Alertă în România! Menopauza în sine nu are nevoie nici de tratament dacă, cu înțelepciune și desigur sănătate o acceptăm ca o parte a vieții. Care sunt principalele cauze și simptome? Andreea Preda Gorcea Dr.

Cum scăpăm de frica de păianjeni. Clinica pentru menopauza corect, rapid și foarte important precoce. Alte exemple de investigații ce ar putea fi necesare sunt cele de somnologie poligrafiapentru a vedea dacă persoana suferă de apnee în somn, și de cardiologie ecografia de carotide pentru a vedea dacă are o placă de colesterol, mai ales în cazul celor cu istoric familial de boli cardiovasculare. Anca Sultan Dr. Programează-te rapid. Dacă este însoțită și de simptome fizice care afectează calitatea vieții insomnii, bufeuri, incontinență urinară, uscăciune vaginală, obezitate, diminuarea dorinței sexuale, anxietate sau depresie este recomandat să apelăm la consilierea medicală. Estrogenul ocupă un rol important în reglarea temperaturii corpului, formarea osoasă și echilibrul mucoasei vaginului, motiv pentru care scăderea Clinica pentru menopauza din organism determină apariția unor afecțiuni legate de aceste procese.

Clinica de menopauză. Durata de viață a unei femei din Europa este estimată la peste 80 de ani, ceea ce înseamnă că aproximativ 40% din perioada adultă este trăită în menopauză. După 35 de ani de experiență internațională în obstetrică-ginecologie, Dr. Iosif Niculescu a lansat prima clinică de menopauză din România, un concept holistic și. 10/23/ · Echipa primei clinici de menopauză din România. După 30 de ani de experiență internațională în obstetrică-ginecologie, Dr. Iosif Niculescu lansează prima clinică de menopauză din România, un concept care vine în întâmpinarea tuturor problemelor asociate menopauzei, testat cu succes mai ales în America de Nord, dar și în țările UE. Prima clinică de menopauză din România s-a lansat. După 30 de ani de experiență internațională în obstetrică-ginecologie, Dr. Iosif Niculescu aduce în România un concept care vine în întâmpinarea tuturor problemelor asociate menopauzei, testat cu succes mai ales în America de Nord, dar și în țările UE.

Felul în care este abordată menopauza în. 1/10/ · Estrogenul menține sănătatea țesuturilor de la nivelul vaginului și a vezicii urinare. Odată cu apariția menopauzei, aceste țesuturi încep să se subțieze și să se atrofieze, determinând uscăciune vaginală și durere în timpul actului sexual (dispareunie), cât și o sensibilitate mai ridicată a musculaturii pelvine și a vezicii urinare.

Menopauza – informatii utile | Bioclinica

Substituția hormonală la menopauză - ce recomandă specialiștii? | Clinica Medicum
Trebuie luat în calcul și faptul că menopauza vine la o vârstă la care este indicat să se facă evaluări de Clinica pentru menopauza pentru Menomin Forte În Româniaul mamar, examene genitale, etc. Care sunt principalele cauze și simptome? Ai peste 50 de ani și experimentezi stări precum bufeuri, insomnii, tulburări emoționale, probleme de memorie, scăderea libidoului, uscăciune vaginală și dispaurenie durere la contact sexual. Laurentiu Pechi Dr. Î: Care sunt specialitățile la care trebuie să ajungă Clinica pentru menopauza pacient aflat la menopauză?

Bolile cardiovasculare Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces din lume și ocupă unul dintre primele locuri și în cazul femeilor aflate la menopauză.

Aceste boli apar ca urmare a creșterii nivelului de colesterol din sânge, care anterior era controlat cu ajutorul estrogenului. Și în cazul bolilor de inimă, un rol important în prevenirea lor îl ocupă activitățile fizice, alimentația care trebuie să fie cu conținut scăzut de grăsimi și renunțarea la fumat. Tratamentul prin substituție hormonală s-a dovedit un factor semnificativ, care reduce riscul unei boli cardiovasculare la jumătate. Incontinența urinară. Ecografia musculoscheletală este o metodă de examinare imagistică prin care medicul spacialist obține imagini detaliate Ecografia transvaginală reprezintă o examinare a organelor genitale feminine cu ajutorul ultrasunetelor, folosind un transductor Mamografia digitală cu tomosinteză 3D este o investigație inovativă, disponibilă în centre senologice de referință Clinica Pipera – Str.
George Constantinescu nr. Clinica Traian – Str. Traian, nr. I Triplu Test in sarcina screening prenatal trim. Blog » Articole utile » Afecțiuni benigne ginecologice » Consecințele menopauzei. Consecințele menopauzei Articol realizat cu ajutorul Dr. Estrogenul menține sănătatea țesuturilor de la nivelul vaginului și a vezicii urinare.

Odată cu apariția menopauzei, aceste țesuturi încep să se subțieze și să se atrofieze, determinând uscăciune vaginală și durere în timpul actului sexual dispareunie , cât și o sensibilitate mai ridicată a musculaturii pelvine și a vezicii urinare.
Toate aceste aspecte contribuie la apariția incontinenței urinare, care se manifestă printr-o hiperactivitate a vezicii urinare și o nevoie frecventă de micțiune. Acesta crește riscul de fractură de șold, de col femural, gleznă, încheietura mâinii. Femeia la 50 de ani are acum o viață foarte activă, ce implică susținerea copiilor în tranziția către maturitate, asumarea de noi responsabilități la locul de muncă, îngrijirea părinților sau a rudelor mai în vârstă. Cunoscând mai bine această stare fiziologică, femeile pot face față acestor roluri. Ultimele stiri Hipertensiunea arterială. Dieta lui Nicolae Ceauşescu. Ce nu lipse De ce se blochează creierul? Cel mai bun prieten al unui câine Husky!

Un ratat a vrut să-și bată joc de Monet, Alertă în România!
MApN a chemat rezervi AUR a dat marea lovitură! Dezvăluirea ca Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman Cum se naște un business social din dori Pe cale să fie vândută soldaților de mam BNR lansează un avertisment neașteptat. Tensiuni maxime la granița cu România! Anunț crucial pentru cei vaccinați cu Mo Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată pla Imaginile adorabile Ce nu lipsea niciodată din meni MApN a chemat rezerviștii la antrenament Dezvăluirea care surprinde pe toat Un ratat a vrut să-și bată joc de Monet, dar a reușit să-l b Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei u Surpriză neplăcută pentru Harry, la funeraliile bunicului să Alergiile de primăvară: fructele şi legumele pe care trebuie Ce frumoasă este fiica Malvinei Cservenschi!
Dacă vrem să aflăm perioada când se va instala menopauza putem să îi cerem medicului ginecolog să ne recomande o serie de analize. Testul pentru hormonul anti-Mullerian AMH este un marker al funcției ovariene, cu ajutorul căruia se determină rezerva ovariană rămasă.

Se mai pot face o serie de teste hormonale, care pot aprecia debutul tranziției spre menopauză. Numele și prenume. Număr de telefon. Adresa de e-mail. Alege medicul Dr. Adela Dinu Dr. Adina Lungu Dr. Aida Petca Dr. Anca Sultan Dr. Andreea Preda Gorcea Dr. Andrei Oncescu Dr. Ciprian Cristescu Dr.
Cristina Damian Dr. Cristina Teodorescu Dr. Daniela Oprescu Dr. Dorina Codreanu Dr. Florian Robe Dr. Ioan Boleac Dr. Ioan Pârvu Dr. Ioana Drăgan Dr. Irina Oproiu Dr. Laura Țigoianu Dr. Laurentiu Pechi Dr. Liana Pleș Dr.

Menopauză precoce. Endocrinologie. Afecțiuni | Laborator ImunoMedica

Consecintele menopauzei - Donna Medical Center
Hipertensiunea arterială. Care sunt principalele cauze și simptome? Metodă mneopauza, la îndemâna oricui. Ce este arahnofobia. Cum scăpăm de frica de păianjeni. Alimente hepatoprotectoare. Cum îți poți proteja Clinica pentru menopauza prin alimentație?

Rețeta minune cu semințe de in. Ne ajută să slăbim rapid, combate constipația și vindecă gastrita.

Clinică de consiliere la menopauză și andropauză din București

Consecințele menopauzei

Foarte multe femei ne-au întrebat care este specialitatea medicală căreia trebuie să se adreseze atunci când ajung la menopauză și care sunt riscurile substituției hormonale în această perioadă a vieții. Petru Magda Băjenaru, medic primar endocrinolog, s-a oferit să ne ajute cu răspunsuri la aceste întrebări și nu numai! R: Evaluarea oricărui pacient este o muncă de Clinica pentru menopauza. În această echipă intră, de exemplu, ginecologul, imagistul, medicul de familie și endocrinologul, printre alții. R: Toate ghidurile medicale sunt de părere că o persoană la menopauză trebuie susținută în funcție de nevoi, de istoricul ei. Trebuie luat în calcul și faptul că menopauza vine la o vârstă la care este indicat pengru se facă evaluări de screening pentru Cliniica mamar, examene genitale, etc. În funcție de recomandarea întregii echipe multidisciplinare, se Clinica pentru menopauza începe substituția hormonală.

R: Primul este examenul clinic, urmat de cel paraclinic. În afară Clinica pentru menopauza analizele uzuale, pot fi cerute și altele suplimentare.

Lasă un răspuns